Як розвести рисовий оцет для суші?
Співвідношення, що рекомендується: на 500 грам рису 2 столові ложки рисового оцту та 1 чайна ложка солі та цукру. Оцет необхідно підігріти (не доводячи до кипіння), після чого в ньому розчиняють сіль та цукор, ретельно заважають отриманий розчин і трохи охолоджують.
Чим заправити рис для суші? Якщо немає рисового оцту?
Чим замінити рисовий оцет в інших стравах
- Білий винний оцет. З усіх видів оцту цей, з м'яким смаком і ледь вловимим фруктовим ароматом, найбільше схожий на білий рисовий. …
- Яблучний оцет. Він несолодкий і кисліший, з яскравим фруктовим смаком. …
- Лимонний сік. …
- Сухе біле вино. …
- Бальзамічний оцет. …
- Їдальня оцет.